Vecka 2 har satt igång

Måndag morgon och jag vaknade ganska pigg faktiskt. Hade en skön söndag med massage och bastu. Tusan vad trött man blir av att basta..

Nya tag för vecka nummer 2 nu helt enkelt. Började veckans träning med att väga mig och vågen visade 75.1 kg. Alltså minus igen. Tror iofs att det beror mycket på bastanden igår och att jag hade lite vätska i kroppen. Efter vägningen satte jag igång med 60 minuters rodd då jag hade ont i både foten (mitt skoskav/blåsa under foten), knä och baksida lår. Så fort jag tryckte på i löpningen knöt det sig i baksida lår så det gick inte att springa. VI vände helt enkelt efter ett par hundra meter och i stället fick jag sitta vid roddmaskinen i 60 minuter. Gött det med!

Styrkan klockan 11 var som vanligt. Sjukt jobbig. Det är mycket svett, tårar och vilja för att ta sig igenom alla 100 repetitioner. Den värsta övningen är bänkpress. Utan vikter på stången orkar jag inte mer än 25 stycken på egen hand och sen får min tränare hjälpa mig och då går det undan och fy tusan vad det bränner i armar och bröstmuskler.

Kvällen Muay Thai var ingen höjdare alls. Det var mest sparring och jag fick sparras med en av tränarna. Han är inte ett dugg intresserad av att låta mig lära mig något utan istället ägnar han sin tid åt att visa vad han kan. Det är slag mot huvudet, snabba sparkar man inte hinner reagera på och massa finter. Till viss del kan jag tycka sånt är roligt, men när det blir överdrivet så blir det inget kul. Efter 10 minuters sparring så gick jag. Då satte jag mig på cykeln istället och cyklade i 60 minuter. Helt meningslös med Thaiboxning när det är på det viset.

Comments

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a comment
  Kondition Sverige Logotyp Vit

  Kondition.se samlar alla Sveriges motionslopp och tävlingar inom löpning, cykel och triathlon. Hit vänder sig varje vecka tiotusentals besökare för att hitta sin nästa utmaning.

  Information

  • Om oss
  • Kontakta oss
  • Arrangörsinfo
  • Annonsera

  © Kondition.se - Utvecklat av Digitona AB