Varför går jag inte ner i vikt?

viktminskning ner i vikt

I mitten på Augusti åkte jag till Thailand för att träna thaiboxning och gå ner i vikt. Nu har jag tränat i 2.5 månad utan att ha gått ner ett hekto. Vad gör jag för fel?

Första månaden tränade jag 1 gång om dagen. Först thaiboxning i drygt en timme och därefter lite styrketräning för överkroppen. Mest triceps, biceps och axlar. Absolut inget hårt, mest för att få lite mer skärpa på armarna. Jag försökte tänka på vad jag åt. Mindre portioner, regelbundet och inget onyttigt. Eftersom jag befinner mig i Thailand blir det mest ris, kyckling och grönsaker.Försökte tänka på att få i mig protein i form av extra skinka till frukosten, tonfisksallad och kycklingspett. Detta utöver de vanliga måltiderna så klart.

Efter 1.5 månad började jag träna thaiboxning 2 gånger om dagen. Och det har jag fortsatt med och nu har det gått 2.5 månad sen jag kom till Thailand. Jag har även tänkt på att inte äta lika mycket kolhydrater. En liten näve flingor till frukost och sen endast till en måltid och då i form av ris. Jag fick också tipset om att testa fettförbränningspiller som heter Dymetadrine Xtreme för att komma igång på riktigt. Dessa tar jag 2 gånger om dagen men märker ingen störra skillnad mer än att jag inte är lika sovtrött efter träningen.

En ”normal” dag här i Thailand ser ut så här ungefär.

06.30 – frukost. En liten yoghurt med ca 1 dl flingor, berocca och 2 Dymetadrine X-treme

07.30 – 1.5 timmes thaiboxning med 5 ronder bagwork och 5 ronder padwork med tränare och teknikträning.

10.00 – skinka, ananas och vattenmelon 12.30 – Lunch. Helt vanlig thaimat

15.00 – 2 Dymetadrine Xtreme och 1.5 timmes thaiboxning likt ovan.

18.30 – Middag. Helt vanlig thaimat.

21.00 – Sova.

Trots detta har jag inte gått ner något alls. Jag tycker att jag har blivit lite mindre runt magen och ryggen, men det behöver inte alls stämma. Andra man pratar med som kommer till Thailand för att träna thaiboxning och gå ner i vikt gå ju ner hur mycket som helst. Men hos mig händer det inte någontin och det är ju inte direkt så att det inte finns något att ta av.

Någon som kan förklara vad jag gör för fel? Alla tips mottages med glädje. Har ju 2 månader kvar och något borde hända tycker jag.

Comments

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a comment
  Kondition Sverige Logotyp Vit

  Kondition.se samlar alla Sveriges motionslopp och tävlingar inom löpning, cykel och triathlon. Hit vänder sig varje vecka tiotusentals besökare för att hitta sin nästa utmaning.

  Information

  • Om oss
  • Kontakta oss
  • Arrangörsinfo
  • Annonsera

  © Kondition.se - Utvecklat av Digitona AB