Torsdag vecka 2

Fick ett sms tidigt på morgonen om att det inte blev någon löpning då det regnade för mycket, istället skulle jag komma klockan 8 och hoppas på bättre väder då. Men svarade snabbt som tusan att jag absolut inte tänker springa idag. Däremot kan jag tänka mig att styrketräna – det har jag inget emot. Verkar som att han har förstått hur ont jag har i min fot vid det här laget för nu var det inga problem.

Cireklträningen klockan 11 skulle bytas ut mot simning i havet då min tränare tyckte att kroppen behövde vila. Tyvärr var det alldeles för mycket vågor i havet och hade jag gett mig ner i vattnet hade jag aldrig kommit upp. Simningen byttes snabbt till ett cirkelträningspass istället. Känns riktigt gött med cirkelträningen, även fast det kan kännas lite enformigt att göra 100 reps av varje övning.

När det var dags för thaiboxning på kvällen försökte jag bandagera min fot men det gick inte. Jag kunde inte ens stå på foten så ont det gjorde. Skickade iväg ett sms till min tränare och sedan gick jag iväg till doktorn. Jag har aldrig sett en doktor reagera så som hon gjorde någonsin. Efter 30 minuters omhändertagande konstaterade hon att det var REJÄLT infekterat. Hon la om foten med massa antibiotikakräm plus att jag fick tabletter att ta i 5 dagar och jag fick inte springa på 3 dagar. Om 3 dagar ska jag komma tillbaka så att hon kan tvätta en gång till och lägga om det ifall det skulle behövas. TUr att det snart är helg så att jag har en vilodag…

Comments

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a comment
  Kondition Sverige Logotyp Vit

  Kondition.se samlar alla Sveriges motionslopp och tävlingar inom löpning, cykel och triathlon. Hit vänder sig varje vecka tiotusentals besökare för att hitta sin nästa utmaning.

  Information

  • Om oss
  • Kontakta oss
  • Arrangörsinfo
  • Annonsera

  © Kondition.se - Utvecklat av Digitona AB