Marknadsför träningsevent hos Kondition.se

  • Över 10 000 aktiva svenskar besöker oss varje vecka.
  • Egen eventsida med information och bilder.
  • Synlighet i vårt sökverktyg för Sveriges alla motionslopp och träningsresor.

Steg 1

Vilken typ av event vill du lägga till?

Motionsevent

Välj detta alternativ om du vill publicera ditt motionsevent hos kondition.se. Det kan exempelvis vara ett lopp inom löpning, triathlon,  cykel eller ocr / hinderbana.
 

Träningsresa

Välj detta alternativ om du vill publicera en träningsresa hos Kondition.se. Det kan exempelvis vara en yogaresa till Thailand eller Bootcamp på Mallorca.
 
 

FAQ - Vanliga frågor och svar

Vilken typ av event vill du lägga till?

Att marknadsföra sitt event på Kondition.se med vårt Bas-paket är kostnadsfritt. För dem som önskar en eventsida med fler funktioner, extra synighet på vår sajt och i våra kanaler har två tilläggspaket att välja på, Standard och Premium. Du väljer själv vilket paket du vill ha innan du lägger upp ditt event.

Alla event har en synlighet på 365 dagar från det datum eventet publiceras. När eventdatumet har passerat kommer dock synligheten för eventet minska, då vi inte lyfter fram det som kommande event.

Vi har mellan 10-15 000 unika besökare varje månad som är inne i vår sökmotor för kommande lopp och träningsresor. Besöksstatistiken för en eventsida beror helt på vilken kategori du väljer och med vilken framförhållning du lägger upp ditt event hos oss.

Kondition Sverige Logotyp Vit

Kondition.se samlar alla Sveriges motionslopp och tävlingar inom löpning, cykel och triathlon. Hit vänder sig varje vecka tiotusentals besökare för att hitta sin nästa utmaning.

Information

  • Om oss
  • Kontakta oss
  • Arrangörsinfo
  • Annonsera

© Kondition.se - Utvecklat av Digitona AB