Intensive Weightloss Program på Lamai Fitnesscentre

För drygt en månad sedan antog jag en grym utmaning. Jag skrev in mig på ett 3 veckors Intensive Fitness/Wightloss program på Lamai Fitnesscentre på Koh Samui. Jag gjorde det av två anledningar – Dels för att jag ville gå ner i vikt men också för att jag ville anta utmaningen och se om jag klarade av att pressa mig så hårt. För hårt det kan jag lova att det var.

Jag fick en privattränare som gjorde en kostplan till mig och som satte upp de mål jag skulle uppnå. Det långsiktiga målet var -6kg på 3 veckor. Min privata tränare träffade jag 2 gånger om dagen plus att jag tränare på egen hand en gång om dagen. Mina dagar skulle alltså se ut så här

07.00 – Löpning med intervaller och sprinter i backe i minst 1 timme

09.00 – Frukost bestående av en banan eller ett äpple

11.00 – Cirkelträning/styrketräning med privattränare i 50-60 minuter

12.00 – Lunch bestående av kokt ris och kokta grönsaker

15.00 – Mellanmål bestående av en fettfri yoghurt

17.00 – Thaiboxning i 1.5 timme

18.30 – 30 minuter på motionscykel.

20.30 – Middag bestående av kokt fisk eller grillad kyckling utan skinn och kokta grönsaker.

Utöver detta så får jag endast dricka vatten, svart kaffe, grönt te och cola light.

Jag visste redan innan jag gav mig in på detta att det skulle bli 3 riktigt tuffa veckor. Jag ska nu framöver försöka beskriva för er hur det var dag för dag. Vad jag gjorde, hur det kändes och vad resultatet blev. Så häng med på min resa på -6kg på 3 veckor och se hur jag lyckades.

Comments

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a comment
  Kondition Sverige Logotyp Vit

  Kondition.se samlar alla Sveriges motionslopp och tävlingar inom löpning, cykel och triathlon. Hit vänder sig varje vecka tiotusentals besökare för att hitta sin nästa utmaning.

  Information

  • Om oss
  • Kontakta oss
  • Arrangörsinfo
  • Annonsera

  © Kondition.se - Utvecklat av Digitona AB