Fredag och motionslopp – Dag 5

Idag fick jag springa med min sweatsuit för första gången. Har ni aldrig haft en sådan på er så borde ni testa bara för att få en känsla av hur det verkligen känns.

En sweatsuit använder man dels för att svettas lite extra men också för att det ökar förbränningen då musklerna blir extra varma. Och det är VARMT! Plus att det var runt 30 grader och solen började stecka trots att det var tidigt på morgonen. Men löpningen gick ändå ganska bra. Intervaller och backsprinter – dock sprang jag inte riktigt lika långt som jag gjorde de andra dagarna, men det räckte gott och väl ändå. När jag väl var framme vid gymet igen kände jag mig precis som skidåkare och marathonlöpare gör när de passerar mållinjen i ett lopp – HELT SLUT! Jag var tvungen att lägga mig ner och där blev jag liggande i säkert 5 minuter utan att kunna röra mig. Därefter fick jag iskallt vatten hällt över mig vilket kändes väldigt uppfriskande.

Äpplet som jag får äta efter min löprunda smakar godare och godare för varje dag. Dessutom mättar det mer och mer för varje dag också. Konstigt hur man kan vänja sig va?

Till cirkelträningen klockan 11 kände jag mig helt slut och febrig. Inte så att jag kände mig sjuk men jag var fortfarande så varm efter löprundan. Körde på som jag brukar ändå och det gick bra. Det märktes att det var 5 dagen. Musklerna var inte riktigt lika pigga och jag tror också att min tränare tänkte på det och körde liiiiite lugnare faktiskt. Men jag är inte säker.. I vilket fall som helst blev det 8 olika övningar med 100 repetitioner av varje. Mycket överkropp och mage och lite ben.

Thaiboxningen på kvällen blev ett ganska kort pass. Orkade inte träna med tränaren dvs, padwork i ett par ronder så det blev bara en dryg timme. Min tränare var inte heller på gymet så jag fuskade och skippade cyklingen efteråt också. Kändes som ett bra beslut.

Kvällsmaten såg också lite annorlunda ut då jag var riktigt trött på fisken. Istället blev det en halv grillad kyckling utan skinn och kokta grönsaker till det. Smakade helt gudomligt

Comments

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a comment
  Kondition Sverige Logotyp Vit

  Kondition.se samlar alla Sveriges motionslopp och tävlingar inom löpning, cykel och triathlon. Hit vänder sig varje vecka tiotusentals besökare för att hitta sin nästa utmaning.

  Information

  • Om oss
  • Kontakta oss
  • Arrangörsinfo
  • Annonsera

  © Kondition.se - Utvecklat av Digitona AB