Dag 3 – Kroppen sa nej

Vaknade 6.10 och mådde inget vidare alls, men trots det kände jag mig taggad inför löpningen. Men på vägen till gymet kräktes jag och på gymet blev det ytterligare 2 gånger. Det var antagligen kroppens sätt att säga ifrån att den behövde ta igen sig. Jag hade nämligen inte sovit speciellt många timmar på natten. Jag hade sådan värk i mina armar.. Ena armen var jag tvungen att hålla böjd och den andra var tvungen att hållas sträck annars hade det inte gått alls.. =)

När jag kom till gymet fick jag iaf väga mig förs första gången sen jag började min viktminskning. -1 kg på två dagars träning. Det är jag sjukt nöjd med.

Efter mycket snack och efter att ha provat att börja springa fick jag skjuts hem av min tränare. Stupade i säng och sov i 4 timmar – gick upp och åt mina kokta grönsaker och mitt kokta ris till lunch och sen sov jag ytterligare 3 timmar. Kroppen var tydligen inte riktigt återhämtad efter den intensiva starten de 2 första dagarna.

På kvällen åt jag kokt fisk igen – dock inte lika gott denna gången.

Comments

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a comment
  Kondition Sverige Logotyp Vit

  Kondition.se samlar alla Sveriges motionslopp och tävlingar inom löpning, cykel och triathlon. Hit vänder sig varje vecka tiotusentals besökare för att hitta sin nästa utmaning.

  Information

  • Om oss
  • Kontakta oss
  • Arrangörsinfo
  • Annonsera

  © Kondition.se - Utvecklat av Digitona AB