Andra dagen med löpning – Helt under isen

man och kvinna som löper

Efter en god natts sömn vaknade jag ändå och kände mig helt ur form. Jag var trött, ledsen och ont i hela kroppen. Morgonen började ändå med löpning så det var bara att snöra på sig skorna och bege sig iväg. Egentligen skulle jag haft på mig min Sweatsuit som vi köpte igår, men jag glömde den hemma. Eller jag trodde egentligen inte att jag skulle börja med den direkt. Men men..

Det blev i princip samma runda som dagen innan. Det var sjukt tungt, dessutom hade jag känningar i baksida låret precis som om jag hade sträckt mig. Tror att det var min tränares uppvärmingsstretch dagen innan som drog muskeln. Jag är inte jättesmidig om man säger så. Jag tog mig ändå igenom hela rundan – fast idag fick jag inget vatten. Drog i mig en stor flaska när jag kom tillbak istället.

Efter mitt frukostäpple och efter duschen hade jag 1.5 timme tills nästa pass satte igång. Helt under isen var jag. Grät hur mycket som helst. Men det fanns inte så mycket att göra. Bara att pallra sig iväg och sätta igång med cirkelträningen. 100 reps på varje övning även idag – fick dock andra övningar än igår för att träna andra muskelgrupper. Efter träningen var jag så trött i hela kroppen och hela psyket att jag knappt kunde äta min lunch. Jag sov ett par timmar på eftermiddagen innan det var dags för thaiboxning klockan 17. Passet gick så där. Jag var sjukt seg i benen och orkade knappt lyfta dem när jag skulle sparkas..=)

Till middag åt vi kokt fisk med kokta grönsaker för andra dagen i rad. Smakade helt okej.

Comments

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a comment
  Kondition Sverige Logotyp Vit

  Kondition.se samlar alla Sveriges motionslopp och tävlingar inom löpning, cykel och triathlon. Hit vänder sig varje vecka tiotusentals besökare för att hitta sin nästa utmaning.

  Information

  • Om oss
  • Kontakta oss
  • Arrangörsinfo
  • Annonsera

  © Kondition.se - Utvecklat av Digitona AB