Kondition Lördag vecka 2

kvinna som löper utomhus

Gick till det andra gymet i morse när de öppnade klockan 8. Faktiskt skönt med lite sovmorgon. Körde 30 minuter på crosstrainer + 20 minuter på cykel + 10 minuter på crosstrainer i min sweatsuit. Herrejösses vad man svettas. Kändes riktigt bra att stå där med musik i öronen i det svara rummet med aricondition. Varje kvart fick jag dock gå av och hälla ut vatten från armarna…

Efter träningen gick jag tillbaka till doktorn som tvättade rent och la om mitt sår/blåsa/skoskav igen. I ytterligare 3 dagar skulle jag vara försiktig med foten. Ingen löpning. Skrev ett sms till min tränare som tyckte att jag skulle vila från styrkan då jag kört ganska hårt hela veckan plus att han tyckte att foten skulle må bra av det. Kändes helt okej dock!

Tog resten av lördagen ledig samt söndagen då vi mest tog det lugnt på stranden. Ganska skönt när det är fint väder!

Kommentarer

Kommentera

mood_bad
  • Inga recensioner ännu. Blir du den första?
  • chat
    Kommentera
    keyboard_arrow_up